Salata cu pastrav afumat si fasole boabe

de danakarin in Salate, 22 Feb 2013 | 1665 vizualizari

 

Inspirata de salata cu peste realizata de Timea acum cateva zile am preparat si eu ceva asemanator, multumesc, Timea.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de fasole boabe tip Kidney ( 275 g greutate scursa)
  • un fileu de pastrav afumat ( 250 g)
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • Aceto Balsamico Bianco
  • cateva frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pastrav afumat si fasole boabe:

Am scurs fasolea de sucul din conserva si am trecut-o sub un jet de apa rece. Am pus-o intr-o salatiera. Am maruntit cu furculita pestele, l-am adaugat la fasole. Am curatat si am taiat ceapa pestisori, am plasat-o si pe ea la restul componentelor, am amestecat usor, am adaugat otetul, am sarat, am piperat cu piper proaspat macinat. Nu am pus ulei, pentru ca pestele a fost suficient de gras, dar daca folositi alt tip de peste, de exemplu ton din conserva puteti adauga 1-2 linguri de ulei de masline. la sfarsit am presarat cateva frunze de busuioc. In timp record am avut o cina delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat si fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

22.02.2013, 13:53

Faina!

Zamfira 1

22.02.2013, 21:07

interesanta combinatie!!!!place!!!!

danakarin 1

22.02.2013, 23:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Salata de dovlecei