Salata cu pastrav afumat si ou fiert

de danakarin in Pastrav, 21 Dec 2013 | 3760 vizualizari

 

O salata consistenta si usor de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 fire de ceapa verde sau o ceapa mica
  • 100 g de salata de toamna, valeriana
  • 3 oua
  • 4 ciuperci champignon
  • 4 rosii cherry
  • 100 g de fileu de pastrav afumat
  • o lingura de mustar
  • 2 linguri de aceto bianco
  • 3 linguri de ulei de masline
  • Sare
  • piper
  • o lingurita de fulgi de migdale prajite.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pastrav afumat si ou fiert:

Spalam si scurgem bine frunzele de salata. Eu folosesc cu drag centrifuga pentru salata.


Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. curatam morcovii, ceapa si le taiem felii impreuna cu ciupercile.spalam, taiem in sferturi rosiile. Intr-o lingura de ulei de masline calim morcovii usor, adaugam ciupercile si lasam sa se prajeasca un pic. Saram, piperam. Din mustar, restul de ulei si "aceto bianco" facem un sos pe care il amestecam partial cu salata, partial cu morcovii si ciupercile.


Asezam intr-o salatiera salata, legumele, adaugam ceapa ouale, rosiile si bucatele de pastrav afumat si fulgii de migdale.

 

TIPS-URI

1

Nu stiu exact cum se cheama aceasta salata, care seamana un pic cu spanacul. Denumirea neteasca este " feldsalat" si denumirea stiintifica, zicz Wikipaedia, este Valerianella .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat si ou fiert" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

danakarin 1

21.12.2013, 17:05

De atatea cuparaturi, spalat geamuri si alte alea nici nu am vazut aprecierile voastre,. Va multzumesc tuturor si fiecaruia in parte! Si ma bucur ca am companie la curatenie...

Micutza Luana 1

21.12.2013, 17:51

ce bine arata yami

robert_badica 1

15.07.2014, 21:19

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Salata cu andive, Bresaola si portocala