Salata cu rosii cherry umplute si crutoane

de RuxyRux in Salate, 1 Mar 2017 | 389 vizualizari

 

O bunatate!
Dragostea e o salata!

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri branza telemea cremoasa (President am pus eu)
  • un varf de legatura marar
  • 10 rosii cherry
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • masline
  • 1 salata verde
  • ceapa verde (optional)
  • zeama de lamaie dupa gust
  • o lingura ulei de masline
  • sare dupa gust
  • otet de vin Rosu (otet de Modena)
  • frunze de busuioc
  • crutoane
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu rosii cherry umplute si crutoane:

Salata se spala, se taie bucati.


Se spala ardeii, se curata si se taie in bucati. Morcovul se razuie pe razatoarea mica.


Rosiile spalate se taie in jumatati, se goleste mijlocul ( care se pune in bol peste salata) cu o lingurita si se lasa pe un platou.


Branza se amesteca cu mararul tocat si cu compozitia aceasta, se vor umple jumatatile de rosii.


Maslinele se curata de samburi si se taie in bucati.


Se pune si ceapa verde spalata curatata si tocata.


Se amesteca totul in bol, se potriveste gustul de sare, zeama de lamaie, ulei de masline si otet.


Mie mi-a ramas crema de branza si, cu mainile unse cu ulei de masline, am format cateva bilute, apoi le-am pus in salata. Decorati salata cu frunze de busuioc.


Deliciu total!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu rosii cherry umplute si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

oanapl 1

02.03.2017, 13:28

Ce bunatate!

kytz 1

04.03.2017, 11:30

Bună idee !

miki_a 1

06.03.2017, 16:42

Ce nebunie de arome, culoare și texturi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tabouleh:Salata cu cuscus