Salata cu rucola si piept de pui

de danakarin in Salate, 21 Feb 2013 | 5526 vizualizari

 

Va propun o salata usoara care poate intra si in categoria valorificarea deseurilor :-)

 

INGREDIENTE

  • o caserola de rucola
  • 2 rosii
  • un piept de pui fript si rece
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de Aceto Balsamico Bianco
  • 3-4 nuci
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu rucola si piept de pui:

Am pregatit sosul amestecand vartos uleiul, sarea si otetul tip Aceto Balsamico Bianco pana am obtinut o emulsie. Am spalat si am scurs bine rucola de apa folosind centrifuga pentru salata. (Eu ma folosesc bine de aceasta ustensila. Am constatat ca prin centriufugare salata pierde apa dintre frunze si astfel poate fi mai bine imbibata de sosul pe care il pregatim ) Am taiat pieptul de pui, ce imi ramasese de cu o zi inainte, in felii subtiri, l-am asezat peste rocola, am adaugat rosiile taiate in jumatati sau sferturi, am stropit cu sosul pregatit din Aceto si ulei de masline, si am presarat miezul de nuca parjit intr-o tigaie antiadeziva in prealabil. Cred ca si seminte de pin sau de floarea soarelui ar fi fost la fel de potrivite.

 

TIPS-URI

1

in loc de Aceto puteti folosi si otet de mere

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu rucola si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

27.11.2013, 17:50

Super !

Andreea Caroline 1

27.11.2013, 18:40

O bunatate

danakarin 1

28.11.2013, 07:02

va multzumesc pentru aprecieri, Geanina, Mihaela, Andreea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Salata cu pui si ardei copt