Salata cu spanac si fasole pestrita

de Mitinita in Salate, 23 Sep 2014 | 2852 vizualizari

 

Fasolea se potriveste la mai toate salatele intalnite in bucataria noastra. De data aceasta am incercat o noua combinatie cu otet balsamic si ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de fasole pestrita,fiarta
  • 100 gr de frunze de spanac,mai mici
  • 3 ridichi
  • 3 cepe verzi
  • un castravete
  • 3-4 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri de otet balsamic
  • sare si piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu spanac si fasole pestrita:

Punem fasolea intr-un bol.

Rupem frunzele de spanac,iar daca sunt destul de mici le lasam intregi.

Feliem ridichile,castravetele si ceapa verde. 

Punem toate legumele in bol.

Pregatim dressingul. Punem uleiul de masline si otetul balsamic intr-un bol si amestecam cu un tel.

Condimentam cu sare si piper.Nu mai aveti nevoie de nimic altceva,e perfect dressingul asta. 

Turnam dressingul in bol si amestecam usor.

Se lasa putin la frigider sa se combine aromele si se serveste cu felul principal sau doar cu paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu spanac si fasole pestrita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata asortata de primavara