Salata cu spanac si fasole pestrita

de -Miti- in Salate, 23 Sep 2014 | 1071 vizualizari

 

Fasolea se potriveste la mai toate salatele intalnite in bucataria noastra. De data aceasta am incercat o noua combinatie cu otet balsamic si ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de fasole pestrita,fiarta
  • 100 gr de frunze de spanac,mai mici
  • 3 ridichi
  • 3 cepe verzi
  • un castravete
  • 3-4 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri de otet balsamic
  • sare si piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu spanac si fasole pestrita:

Punem fasolea intr-un bol.


Rupem frunzele de spanac,iar daca sunt destul de mici le lasam intregi.


Feliem ridichile,castravetele si ceapa verde.


Punem toate legumele in bol.


Pregatim dressingul. Punem uleiul de masline si otetul balsamic intr-un bol si amestecam cu un tel.


Condimentam cu sare si piper.Nu mai aveti nevoie de nimic altceva,e perfect dressingul asta.


Turnam dressingul in bol si amestecam usor.


Se lasa putin la frigider sa se combine aromele si se serveste cu felul principal sau doar cu paine

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu spanac si fasole pestrita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

23.09.2014, 16:28

Andreea Caroline 1

23.09.2014, 20:08

reisnaor_2006 1

23.09.2014, 21:07

buna,buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu spanac, ridichi si cas de oaie