Salata cu ton si naut

de cristeena20 in Salate, 5 Oct 2016 | 3124 vizualizari

 

O salata simpla, satioasa si facuta in farfuria in care se serveste. O idee geniala cand nu ai timp sa gatesti.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • salata verde
  • 1 rosie
  • 100 gr naut in conserva
  • cateva masline negre
  • o mana de paste fusili
  • 1 ou fiert
  • 1 ceapa mica
  • Pentru sos: ulei de masline, i lta mustar, otet, suc de lamaie
  • sare, piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ton si naut:

Pregatim ingredientele in prealabil si montam salata in farfuria de servit.

Fierbem oul tare, spalam salata verde (avem nevoie de 4-5 frunze) si o uscam de apa -se rupe in bucati potrivite.

Ceapa se taie fasii; rosia felii ; scurgem nautul si maslinele; fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem bine apoi le lasma sa se raceasca.

Pentru sos amestecam ulei de masline (sau folosim uleiul de la conserva) cu 1 lingurita de mustar, suc de lameie si putin otet dupa gust. Adauga,m sare si amestecam cu o furculita sa se omogenizeze . 

Intr-.un bol amestecma pastele cu rosiile si ceapa, le condimentam cu sare, piper si putin ulei de malsine .

In farfurie punem frunzele de salata, punem peste amestecul de paste cu rosii, presaram cu naut si masline, punem tonul in bucati scurs si la final ouale taiate felii. Stropim cu sosul preparat si servim imediat .

TIPS-URI

1

Dupa preferinta servim cu putin parmezan ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton si naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

06.10.2016, 15:39

Rahela Velicu 1

06.10.2016, 21:55

anca_rm 1

07.10.2016, 09:49

ce salata buna si satioasa ai pregatit , tare faina reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de toamna cu sfecla