Salata de boeuf

de nico15 in Salate, 5 Dec 2010 | 4964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450-550 g de carne de vita
  • 450 g de cartofi
  • 300 g de morcovi
  • 150 g de gogosari
  • 150 g de castraveti
  • 150 g de gogonele
  • 200 g de maioneza,
  • sare
  • 1-2 oua fierte

Pentru decor:

  • Masline feliate,
  • porumb(in special la exemplul de aranjament sub forma de porumb si peste),
  • felii de gogosari,
  • castraveti,
  • albusul fiert al oului si castravete.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Carnea se pune la fiert , bucata intreaga si se lasa la fiert 40 minute,


se incearca, iar daca nu este fiarta se continua fierberea ,


morcovii si cartofii se curata se spala si se pun la fiert separat, se incearca dupa 30 de minute, daca sunt fierte legumele se scot, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete mici. Se taie in cubulete deasemenea si: gogosari, castraveti, gogonelele(nu se pune miezul gogonelei doar coaja) dupa care se storc si se adauga peste morcovi si cartofi


la final se scoate si carnea se clateste si se trece la taierea ei in cubulete. Se amesteca legumele cu carnea, se sareaza si se adauga maioneza, se amesteca bine in asa fel incat sa patrunda maioneza bine in legume si carne, dupa care se trece la modelarea si aranjarea salatei in diferite forme pe platou, se orneaza cu diferite legume sau porumb).

Alaturat va voi atasa mai multe fotografii cu exemple de aranjare a salatei de boeuf sub forma de porumb, peste si forma binecunoscuta.



www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sidy 1

05.12.2010, 14:26

Chiar azi dimineata ma gandeam ce buna ar fi o portie... 5 furcute pentru aranjamente

RuxyRux 1

05.12.2010, 19:11

Ce grozav arata!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:15

aranjament super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Legume picante cu salata de cus-cus, lamaie si sos de iaurt cu menta