Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
da.....cu carne de pui.....De Paste fac supa in loc de ciorba de miel iar din multele legume din ea musai o salata ca-i preferata sotului.Trebuie sa precizez ca Sabina s-a ocupat de ornat....ce bine ca mi-a crescut fata.
Punem la fiert pulpele cu legumele ca ptr.supa.
Le lasam la racit si le taiem cubulete mici.Castravetii dupa ce-i taiem ii stoarcem bine
Facem o maioneza din ling.de mustar si 3 galbenuse si cand e tare,bat,adaugam un albus,sare,piper si mixam bine.
Peste legumele taiate adaugam mazarea scursa,hreanul ras si amestecam cu maioneza din care pastram 3-4 ling.ptr ornat.
Ornam dupa preferinte.
Pofta buna!!!!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult