Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Cartofii (spalati) in coaja, morcovul (curatat) si pieptul de pui (taiat fasii) se pun la fiert, fiecare in vas separat. Cand s-au fiert se lasa la racit si se toaca marunt impreuna cu gogosarii si castravetii si se amesteca toate intr-un bol impreuna cu o lingura de mustar si 3/4 din cantitatea de maioneza.
Cu restul de maioneza si bucati de gogosari, morcovi, castraveti...se decoreaza salata dupa preferinta, imaginatie si timp :)))
Pentru maioneza se amesteca un galbenus fiert si doua crude, se toarna uleiul cate putin, zeama de lamaie dupa gust si lingurita de mustar si se mesteca bine intr-un singur sens pentru a nu o taia
Pofta buna !!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult