Salata de boeuf

de Lorra in Salate, 11 Ian 2012 | 2490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 4 morcovi
  • castraveti murati (dupa gust)
  • gogosari la otet (dupa gust)
  • o bucata pipt de pui
  • 1 lingura mustar (clasic/dulce)
  • Maioneza :
  • 2 oua crude
  • 1 ou fier
  • ulei cat cuprinde
  • zeama de la o lamaie (dupa gust)
  • o lingurita mustar (clasic/dulce)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Cartofii (spalati) in coaja, morcovul (curatat) si pieptul de pui (taiat fasii) se pun la fiert, fiecare in vas separat. Cand s-au fiert se lasa la racit si se toaca marunt impreuna cu gogosarii si castravetii si se amesteca toate intr-un bol impreuna cu o lingura de mustar si 3/4 din cantitatea de maioneza.

Cu restul de maioneza si bucati de gogosari, morcovi, castraveti...se decoreaza salata dupa preferinta, imaginatie si timp :)))


Pentru maioneza se amesteca un galbenus fiert si doua crude, se toarna uleiul cate putin, zeama de lamaie dupa gust si lingurita de mustar si se mesteca bine intr-un singur sens pentru a nu o taia


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

11.01.2012, 23:05

bunaa

alinutzika 1

11.01.2012, 23:33

foarte buna

Lorra 1

12.01.2012, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Legume picante cu salata de cus-cus, lamaie si sos de iaurt cu menta