Salată de boeuf - varianta mea

de Strawberries thoughts in Salate, 25 Oct 2013 | 2473 vizualizari

 

Aceasta Salată de boeuf - fara boeuf - este cu pui. Mai usoara decat reteta traditionala, si mai rapida - zic eu.
Sa incepem :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 200 g piept de pui
  • 5-6 castraveciori murati
  • sare
  • piper alb

Maioneza

  • 1 lg mustar
  • 3 lg branza Philiadelphia
  • ulei

Decor

  • patrunjel
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de boeuf - varianta mea:

Spalam cartofii, ii lasam in coaja si ii punem la fiert. Separat fierbem morcovii si pieptul de pui.


Intre timp tocam marunt castravetii murati si ii asezam intr-o sita pentru a scapa de excesul de lichid.


Pregatim maioneza (eu nu ma prea omor bupa maioneza clasica, asa ca folosesc varianta asta cu branza):


Mustarul se amesteca cu uleiul cu grija pentru a nu se taia. Cand s-a format maioneza punem treptat branza, amestecand dupa fiecare lingura adaugata, pana se omogenizeaza. O punem la frigider.


Dupa ce cartofii s-au fiert, ii curatam de coaja si ii tocam cubulete. Procedam la fel si cu morcovii si pieptul de pui.


Intr-un bol incapator amestecam cartofii, morcovii, carnea, castraveciorii si maioneza.


Adaugam sare si piper dupa gust.


Ornam cu patrunjelul taiat marunt si masline.



Enjoy :)

 

TIPS-URI

1

Eu cartofii ii fierb in aburi, imi place consistenta lor gatiti in felul acesta

2

Daca nu sunteti fan maioneza cu branza, puteti pune maioneza clasica

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de boeuf - varianta mea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

26.10.2013, 10:57

Rocsi 1

26.10.2013, 11:11

Vreau o portie

MIUTA 1

26.10.2013, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Salata Boeuf