Salata de broccoli cu naut si fasole

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 31 Mar 2016 | 1721 vizualizari

 

 Am pornit  aceasta reteta de la  boabele de naut si fasole fava . Bineinteles ca m-a impins curiozitatea , doream sa vad cum este aceasta fasole . Sincer ? Nu rivalizeaza cu fasolea mea cu bobul mare untos [http://www.bucataras.ro/retete/fasole-alba-la-congelator-73300.html. Daca nu ai o folosesti si pe cea la conserva !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr broccoli -congelat
  • 300 gr amestec boabe fasole fava + naut
  • 200 gr rosii cherry - culori diferite
  • 2 fire usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingura zeama lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de broccoli cu naut si fasole:


  1. Broccoli se fierbe in apa clocotita cu sare timp de 5 minute .

  2. Scurgeti intr-o strecuratoare si limpeziti cu apa rece [ pentru a opri brusc fierberea si a pastra culoarea verde placut ]

  3. Curatati , spalati si taiati rondele usturoiul .

  4. Spalati rosiile si le taiati in doua .

  5. Eu am limpezit si boabele de naut si fasole din conserva . Scria ca sunt dupa ceva reteta din Damasc , aveau un sos fainos si acrisor. Nu mi-a placut si am renuntat la el . La cumparare nu m-am gandit ce o sa gasesc in interior . Eram in viteza si nu am avut timp sa ,, disec '' eticheta[ nu este recomandabil , dar din experienta invata omul ] .

  6. Se caleste foarte usor usturoiul si rosiile chery .

  7. Adugati boabele in tigaie si broccoli . Sarati si condimentati .Acriti cu zeama de lamaie .

  8. Amestecati usor ca sa nu sfarmati buchetelele de broccoli .

  9. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Aceasta salata se serveste atat calda cat si rece .

2

Salata de broccoli cu boabe poate fi servita si ca garnitura langa o bucata de peste . Se poate transporta in caserola si servi langa o friptura la gratar in cadrul unei iesiri la iarba verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de broccoli cu naut si fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

02.04.2016, 12:53

Claudia , urgent se rezolva

mihaelar63 1

03.04.2016, 00:57

Georgiana , cu mare drag

Camelya 1

04.04.2016, 15:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez la wok - de post