Salata de cartofi cu alge

de simona72 in Mancaruri de post, 6 Mar 2013 | 1829 vizualizari

 

Daca auziti cuvintul alge sa nu va speriati, chiar sunt bune si sanatoase. Este o conserva cu alge de mare si somon pe care eu o folosesc. Reteta o am de la o persoana care este vegetariana. Cind am auzit prima oara de alge si eu am fost suspicioasa si m-am uitat cam chioras la persoana respectiva, dar am gustat si am zis ca nu-i rau, merita incercat. Important este sa fim deschisi si sa nu-l luam pe nuuuu in brate de la inceput.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de alge cu somon
  • 1 kg cartofi
  • 3 fire ceapa verde
  • o lingura seminte de susan
  • 2 linguri ulei de susan
  • sare
  • piper
  • 1 limeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu alge:

Cartofii ii spalam si ii fierbem cu coaja cu tot in apa si sare.. Cind sint gata ii curatam si ii taiem cubulete, dar nu f mici. Punem peste cartofi semintele de susan, ceapa verde taiata feliute, uleiul, sare si piper, amestecam sa se incorporeze toate ingredientele. La urma adaugam conserva de alge, punem limeta cit dorim de acrisoara, mestecam, gustam si gata. Se serveste ca atare in post sau este minunata pt vegetarieni. Cind te apuci cu greu te mai opresti...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu alge" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

06.03.2013, 20:18

Rocsi 1

06.03.2013, 21:04

mamaieelena 1

06.03.2013, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline