Supa crema de rosii

de cismaru_nicoleta in Mancaruri de post, 27 Feb 2011 | 1813 vizualizari

 

Pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 1 lingurita cimbru macinat
  • 1 lingurita rozmarin macinat
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 frunza de varza rosie(pt culoarea neasemuita)
  • 1 ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii:

Am pus la fiert morcovul,frunza de varza si radacina de patrunjel in 2 cani apa.


Am calit ceapa in 2 lg ulei de masline unde am adaugat pulpele de rosii decojite(le-am inabusit apoi le-am decojit)


Cand rosiile cu ceapa s-au amestecat bine cu o lg de lemn,am trurnat peste supica rezultata din morcov,varza si patrunjel,si am lasa pe foc mic pana a scazut bine.


Intr-un castronel am pus 2 lg faina si 2 de supica,am omogenizat dupa care am pus-o in supica s-o ingros si s-o fac crema.


Am potrivit cu sare,piper cu lamaie,cimbru si rozmarin.


Dupa care a mai dat in 2-3 clocote si gata..


Am servit-o fierbinte deoarece e frig rau afara..


Cu legumele fierte ramase de la supica puteti face altceva,sau sa le papati asa..


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sylvia 1

01.03.2011, 15:48

Excelent arata tare as degusta o portie

cismaru_nicoleta 1

03.03.2011, 14:28

Sylvia

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Hribi cu ceapa si usturoi