Supa crema de rosii

de cismaru_nicoleta in Mancaruri de post, 27 Feb 2011 | 1974 vizualizari

 

Pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 1 lingurita cimbru macinat
  • 1 lingurita rozmarin macinat
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 frunza de varza rosie(pt culoarea neasemuita)
  • 1 ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii:

Am pus la fiert morcovul,frunza de varza si radacina de patrunjel in 2 cani apa.


Am calit ceapa in 2 lg ulei de masline unde am adaugat pulpele de rosii decojite(le-am inabusit apoi le-am decojit)


Cand rosiile cu ceapa s-au amestecat bine cu o lg de lemn,am trurnat peste supica rezultata din morcov,varza si patrunjel,si am lasa pe foc mic pana a scazut bine.


Intr-un castronel am pus 2 lg faina si 2 de supica,am omogenizat dupa care am pus-o in supica s-o ingros si s-o fac crema.


Am potrivit cu sare,piper cu lamaie,cimbru si rozmarin.


Dupa care a mai dat in 2-3 clocote si gata..


Am servit-o fierbinte deoarece e frig rau afara..


Cu legumele fierte ramase de la supica puteti face altceva,sau sa le papati asa..


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sylvia 1

01.03.2011, 15:48

Excelent arata tare as degusta o portie

cismaru_nicoleta 1

03.03.2011, 14:28

Sylvia

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei de post - "Kusa hart"