Salata de cartofi dulci

de anca_rm in Mancaruri de legume, 15 Apr 2015 | 965 vizualizari

 

O salata usoara in care puteti folosi ouale ramase de la Pasti. Se poate adauga ceapa verde, ridiche sau alte verdeturi sau legume care va plac .
E buna servita calda, proaspat pregatita, dar si rece daca o tineti la frigider acoperita cu un capac sau cu folie de plastic.

 

INGREDIENTE

  • -2 cartofi dulci (500 gr)
  • -4 oua fierte
  • -6 fileuri ansoa
  • -o salata verde mai mica
  • -1 mar mic
  • -cateva masline
  • -50 ml iaurt grecesc
  • -1 lingurita mustar
  • -sare
  • -piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi dulci:

Incepem cu cartofii pe care ii curatam de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. II strecuram si ii asezam intr-un bol .


Curatam marul de coaja si seminte (eu am folosit un mar acrisor) si il taiem cubulete peste cartofi.


Salata verde spalata si uscata o taiem fasii cam de 1 cm grosime.


Ouale curatate de coaja le taiem rondele, nu foarte groase.


Intr-un alt castron punem iaurtul grecesc impreuna cu mustarul, cu sare si piper si omogenizam, dupa care turnam in bolul unde avem cartofii si celelalte ingrediente.


Amestecam usor cu o lingura, iar deasupra punem fileuri de ansoa.

 

TIPS-URI

1

fileurile de ansoa se pot inlocui, eu as pune sunca de casa sau bacon usor prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:19

buna

Catalina L 1

15.04.2015, 15:21

ce buna e...

Rocsi 1

15.04.2015, 20:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi noi