Salata de conopida

de simona72 in Salate, 15 Mai 2013 | 6057 vizualizari

 

Am folosit conopida de la congelator, pe care am pus-o asta toamna.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga conopida de la congelator
  • sare
  • 1 catel usturoi
  • pt maioneza:
  • 1 galbenus de ou crud
  • 1 virf lingurita mustar
  • 100-150 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida o scoatem din punga si o punem intr-o strecuratoare cu vas si o lasam peste noapte in frigider sa se dezghete. O zdrobim cu furculita, mie imi place sa nu fie pasata foarte fin la robot.


Adaugam catelul pisat cu putina sare in mojar, sare dupa gust si amestecam ingredientele.


Facem maioneza: mixam galbenusul de ou cu putin mustar si adaugam cite putin uleiul in timp ce mixam. Dupa ce am facut cantitatea de maioneza necesara pt salata, adaugam maioneza la conopida amestecam si mai adugam sare daca mai este necesar.


Decorati dupa inspiratie. Serviti salata de conopida cu paine de casa, prajita sau cu grisine, daca vreti sa va impresionati musafirii.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

nu puneti mult usturoi, sau nu puneti deloc daca nu va place, sau puteti sa-l inlocuiti cu ceapa taiata marunt

2

mai puteti sa adaugati in salata o lingura smantina

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diana_k 1

16.05.2013, 09:21

cred ca e foarte buna salata conopida e cruda?

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:38

Place place!

simona72 1

16.05.2013, 15:19

Diana, conopida este fiarta, lasata la scurs, pusa in pungi la congelator peste iarna.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
SALATA DE CONOPIDA SI CARTOFI CU MAIONEZA