Salata de conopida

de simona72 in Salate, 15 Mai 2013 | 7634 vizualizari

 

Am folosit conopida de la congelator, pe care am pus-o asta toamna.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga conopida de la congelator
  • sare
  • 1 catel usturoi
  • pt maioneza:
  • 1 galbenus de ou crud
  • 1 virf lingurita mustar
  • 100-150 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida o scoatem din punga si o punem intr-o strecuratoare cu vas si o lasam peste noapte in frigider sa se dezghete. O zdrobim cu furculita, mie imi place sa nu fie pasata foarte fin la robot.


Adaugam catelul pisat cu putina sare in mojar, sare dupa gust si amestecam ingredientele.


Facem maioneza: mixam galbenusul de ou cu putin mustar si adaugam cite putin uleiul in timp ce mixam. Dupa ce am facut cantitatea de maioneza necesara pt salata, adaugam maioneza la conopida amestecam si mai adugam sare daca mai este necesar.


Decorati dupa inspiratie. Serviti salata de conopida cu paine de casa, prajita sau cu grisine, daca vreti sa va impresionati musafirii.


Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

nu puneti mult usturoi, sau nu puneti deloc daca nu va place, sau puteti sa-l inlocuiti cu ceapa taiata marunt

2

mai puteti sa adaugati in salata o lingura smantina

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diana_k 1

16.05.2013, 09:21

cred ca e foarte buna salata conopida e cruda?

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:38

Place place!

simona72 1

16.05.2013, 15:19

Diana, conopida este fiarta, lasata la scurs, pusa in pungi la congelator peste iarna.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Strudel cu dovleac
  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida cu maioneza si usturoi