Salata de conopida

de simona72 in Salate, 15 Mai 2013 | 5673 vizualizari

 

Am folosit conopida de la congelator, pe care am pus-o asta toamna.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga conopida de la congelator
  • sare
  • 1 catel usturoi
  • pt maioneza:
  • 1 galbenus de ou crud
  • 1 virf lingurita mustar
  • 100-150 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida o scoatem din punga si o punem intr-o strecuratoare cu vas si o lasam peste noapte in frigider sa se dezghete. O zdrobim cu furculita, mie imi place sa nu fie pasata foarte fin la robot.


Adaugam catelul pisat cu putina sare in mojar, sare dupa gust si amestecam ingredientele.


Facem maioneza: mixam galbenusul de ou cu putin mustar si adaugam cite putin uleiul in timp ce mixam. Dupa ce am facut cantitatea de maioneza necesara pt salata, adaugam maioneza la conopida amestecam si mai adugam sare daca mai este necesar.


Decorati dupa inspiratie. Serviti salata de conopida cu paine de casa, prajita sau cu grisine, daca vreti sa va impresionati musafirii.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

nu puneti mult usturoi, sau nu puneti deloc daca nu va place, sau puteti sa-l inlocuiti cu ceapa taiata marunt

2

mai puteti sa adaugati in salata o lingura smantina

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diana_k 1

16.05.2013, 09:21

cred ca e foarte buna salata conopida e cruda?

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:38

Place place!

simona72 1

16.05.2013, 15:19

Diana, conopida este fiarta, lasata la scurs, pusa in pungi la congelator peste iarna.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida