Salata din piept de pui

de Constelatialeu in Salate, 7 Dec 2014 | 9122 vizualizari

 

Nu sunt fana pieptului de pui si nici baietii mei,asa ca mereu ramane pieptul de izbeliste.Ieri am facut o supa si am fiert pieptul,restul de pui l-am bagat la ceaun.....Parca era pacat de pieptul ala de pui si m-am gandit sa-l transform in salata....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fiert
  • 1 morcov fiert
  • 1 pastarnac fiert
  • 4 cepe de apa mai mici si mai lunguiete
  • masline,cat ne place sa punem
  • maioneza ( nu mai spun cum se face,se stie,daca nu se cauta reteta)
  • otet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din piept de pui:

Pentru ca am avut fierte legumele si pieptul de pui,cu o zi inainte,doar maioneza mi-a luat ceva timp,ca a trebuit sa se raceasca galbenusul de ou. Dupa ce am pregatit si maioneza, am maruntit legumele, pieptul de pui si maslinele si le-am pus intr-un castron. Separat am curatat ceapa de apa si am taiat-o rondele subtiri, am presarat sare peste ea si am turnat o lingura de otet, am amestecat si am lasat-o 10 min sa se marineze, apoi am stors-o si am amestecat-o cu celelate ingrediente, am potrivit de sare si piper si am amestecat cu maioneza. Acum fiecare pune cata maioneza vrea, mie imi place un pic mai multa, sa se simta, cine nu poate manca cu multa maioneza reduce cantitatea de maioneza. Pot sa spun ca am transformat pieptul de pui in ceva comestibil si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

08.12.2014, 21:37

Buna salata ta!

cristinutanicolita 1

13.12.2014, 16:15

buna salatica ta

AnyCostescu 1

15.12.2014, 14:38

imi place! eu pun si telina cand fac ahh ca imi ploua in gura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu legume, piept de pui si sos de usturoi