Salata de conopida

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2014 | 3917 vizualizari

 

O salata usor de facut si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica
  • 3 catei de usturoi
  • marar
  • 2 linguri smantana
  • maioneza:
  • 1 ou
  • 300 ml ulei
  • zeama de la o jum de lamaie
  • sare
  • o lingurita mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida se pune la fiert in apa clocotita cu sare desfacuta in bucati mici. Dupa ce a fiert se trece sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se pune apoi conopida intr-un bol si se paseaza.

Pana se raceste complet conopida se prepara maioneza;intr-o cana inalta se pun toate si se blendeaza pana se intareste maioneza.

Se curata usturoiul, se paseaza cu presa de usturoi si se adauga peste conopida. Se adauga si maioneza, smantana, mararul tocat marunt  se condimenteaza dupa gust si se amesteca bine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi ca aperitiv sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu salata de conopida