Salata de creveti

de divainbucatarie in Fructe de mare, 19 Feb 2011 | 8469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc. creveti gri curatati,
  • 1 lingura de lamaie,
  • 2 catei usturoi pisati,
  • 4-5 fire de patrunjel,
  • 4 linguri de ulei de masline,
  • sare,piper
  • Pentru servit:
  • salata verde,
  • sos de maioneza cu usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de creveti:

Alegem crevetii proaspeti, de culoare gri, care au stat pe pat de gheata.

Pentru decorticare este suficient sa ii tinem de coada si sa le indepartam capul si invelisul gri. Pastram coada astfel incat sa ne fie usor la servit.
Intr-o tigaie incinsa punem ulei de masline, apoi prajim crevetii 2-3 minute, pana devin roz. In timp ce ii pregatim ii condimentam cu piper si adaugam zeama de lamaie.

Inainte sa ii dam la o parte de pe foc punem usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt peste creveti, ii mai perpelim putin pe foc si apoi ii dam la o parte.

Ii servim cu salata verde si sos de maioneza cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de creveti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sos de portocale