Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos

de Panacris in Fructe de mare, 25 Mar 2019 | 3579 vizualizari

 

Aşa de Buna Vestire, pe ultima sută de metri, vă aduc o reţetă simplă şi tare gustoasă ;) Se trag din mare fructele ;) Am avut mare succs cu această reţetă ;) Spor şi poftă bună! 

 

INGREDIENTE

    • mix de fructe de mare 800 g,
    • usturoi 3-4 căței,
    • vin alb demi-sec cca 250 ml,
    • sare roz de la SanoVita cca. 1 lingură,
    • piper proaspăt măcinat ½ linguriţă,
    • ulei de cocos cca. 100 g,
    • pătrunjel 1 legătură.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos:

Fructele de mare se pun la gătit în uleiul fierbinte, într-un vas wok, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Apoi se adaugă vinul, usturoiul tocat mărunt şi se lasă la gătit, cca. 5 minute la foc puternic, neacoperit, până se evaporă alcoolul ;) Apoi se asezonează cu pătrunjel tocat mărunt şi se serveşte imediat fierbinte alături de garnitura preferată! ;)

Spor şi poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

26.03.2019, 11:00

Mihaela, scuze, ulei de cocos Era inchegat din acest motiv l-am botezat unt ))

dantes 1

28.03.2019, 09:09

Bune!

abstract01 1

14.05.2019, 21:50

foarte bune

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu fructe de mare (Paella de marisco)