Salata de fasole batuta

de danamatei in Salate, 19 Oct 2010 | 3034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 1-2 capatani usturoi
  • 200 ml ulei
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingura bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole batuta:

Se fierbe fasolea la care se schimba apa de 3-4 ori. Se curata usturoiul si ceapa.

Ceapa se taie solzisori. Cand s-a fiert fasolea se pune in blander impreuna cu usturoiul si uleiul. Se pune intr-un castron si se potriveste de sare.

Se caleste putin ceapa in 7-8 linguri ulei, apoi se pune bulionul si se pune peste fasole .

 

 

 

TIPS-URI

1

Cand se schimba apa la fasole se pune tot apa fierbinte. Fasolea va fierbe mai bine asa.

COMENTARII (3)

Miha

Miha 1

19.10.2010, 22:23

N-am mai mancat de multisor.

lacrimioara

lacrimioara 1

19.10.2010, 22:25

simplu si gustos imi place fasolea oricum

danamatei

danamatei 1

20.10.2010, 10:14

Nici eu nu am mai facut de vreo 3 ani. Si acum am facut-o de 2 ori in 3 saptamani.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!