Salată de gălbiori cu maioneză

de diaconta in Salate, 10 Mai 2012 | 8396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un borcan de gălbiori în saramură(420 ml)
  • 2 catei de usturoi
  • Piper
  • Sare dacă este cazul
  • Un galbenus de ou
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de gălbiori cu maioneză:

Am folosit gălbiorii pusi la pastrare în toamna,dupa reteta de aici.

Gălbiorii se scot din saramura si se lasa în apa sa iasa sarea.

Din galbenusul de ou,ulei si putina sare se face maioneza.

Ciupercile se scurg de apa într-o sita.Se taie marunt se pune usturoiul zdrobit,piper si maioneza.

Daca este cazul mai adaugati sare.Fiind din saramura,nu prea necesita sare in plus.

Gata reteta,ca n-avem prea mult timp de stat la bucatarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de gălbiori cu maioneză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

diaconta 1

14.05.2012, 11:12

Mihaela,asa este,tu stii

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:22

Stiam un locusor unde intodeauna gaseam .
Bradetul din stanga ultimei curbe inainte sa intrii in Baisoara

diaconta 1

14.05.2012, 12:24

Mihaela,la Dej gaseau multi,dar acum nu prea se mai fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe cu maioneza