SALATA DE CIUPERCI CU PUI SI MAIONEZA

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 7265 vizualizari

 

Stim cu totii ca la orice masa festiva aperitivele "fura ochii". Iar daca mai sunt si gustoase, ai furat si inimile musafirilor.
Astazi vreau sa va propun o reteta innoita a vechilor "ciuperci cu maioneza".

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara os si piele
  • 400 g ciuperci din conserva ( eu am folosit SunFood)
  • 2 castraveti murati
  • 3 catei de usuroi
  • 500 g maioneza proaspata, facuta de mine
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de Maggi secretul gustului Intensavor cu gust de gaina
  • patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALATA DE CIUPERCI CU PUI SI MAIONEZA:

Pieptul de pui il fierbi in apa cu sare, piper si Magii. Dupa ce a fiert il toci marunt.

Intre timp, scurgi ciupercile de zeama si le feliezi mai marunt.

Catravetii ii tai cubulete si ii storci bine de zeama.

Cureti usturoiul si il pisezi.

Amesteci maioneza cu smantana.

Ai grija ca toate ingredientele sa iti ajunga la temperatura camerei.

Pui toate ingredientele intr-un bol incapator si amesteci cu grija, ca sa nu ti se taie maioneza. 

O condimentezi dupa gust si o decorezi cu patrunjel verde.

TIPS-URI

1

aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE CIUPERCI CU PUI SI MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf