Salată de fenicul

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 10 Mar 2014 | 1754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bulbi fenicul
  • 1 ceapă roșie mică
  • 1 măr
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri zeamă de lămâie
  • sare
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de fenicul:

Curățăm morcovul și ceapa. Spălăm toate legumele. Înlăturăm partea verde a feniculului, păstrăm doar partea albă. Tăiem juliene legumele cu ce vă este la îndemână, manual, un robot de bucătărie sau cu o răzătoare Borner. Stropim imediat mărul cu zeama de lămâie pentru a nu oxida. Amestecăm legumele într-un castron. Stropim cu ulei de măsline și condimentăm cu sare și piper. Amestecăm bine și dăm la rece pentru minim 30 min. înainte de servire. Se pot adăuga după plac și semințe de fenicul. Servim ca atare sau ca și garnitură lângă preparate de pui sau vită. Ornăm salata cu frunzulițe de fenicul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Pushaa 1

11.03.2014, 08:59

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:29

Buna!

laura_n 1

11.03.2014, 17:07

o nebunie trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu praz si soia "Inedit"