Salata de ghebe cu pui si maioneza

de laura_n in Salate, 27 Sep 2013 | 8777 vizualizari

 

Imi plac la nebunie ghebele, mi se par cele mai gustoase dintre soiurile de ciuperci, alaturi de galbiori.
Astazi, am pregatit rapid o salata din ghebe, cu pui, cu usturoi si lamaie, o nebunie.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cam 500 gr ghebe fierte
  • maioneza casa
  • sare
  • piper negru
  • 1 lamaie
  • cativa catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ghebe cu pui si maioneza:

Spalam pieptul, ghebele si le punem la fiert, in apa cu sare, in vase diferite. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o farfurie si le lasam la racit. Curatam si pisam usturoiul.


Pregatim rapid o maioneza din doua galbenusuri, unul fiert, unul crud si cativa catei de usturoi pisati. Amestecam rapid, turnand cate un pic de ulei, pana obtinem cam o cana mare de maioneza.


Tocam ghebele si pieptul grosier, adaugam un pic de sare, piper si zeama de lamaie. Adaugam maioneza proaspata si amestecam iar. Dam deoparte cam jumatate de ora, cat sa se intrepatrunda aromele si servim pe paine prajita sau dupa preferinte.


 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 15 lei.

2

maioneza are un gust tare bun cu usturoi in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ghebe cu pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Panacris 1

29.09.2013, 21:30

Irina 1

30.09.2013, 16:02

aoleu, ghebe, vreau si eu!

FlaviaD 1

04.10.2013, 20:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de laptuci cu ceapa verde si nuci