Salata de iarna cu gogonele si ardei kapia

de FraicheBistro in Conserve, 1 Mar 2011 | 37455 vizualizari

 

O reteta de care te poti bucura in sezonul rece este salata de iarna.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aceasta reteta ai nevoie de:
  • - gogonele (2 kg.)
  • - ardei kapia (2 kg.)
  • - ceapa galbena (1 kg.)
  • - otet (1 l)
  • - 2 cani de zahar
  • - 4 linguri de sare
  • - piper, foi dafin, hrean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de iarna cu gogonele si ardei kapia:

Din aceste cantitati o sa-ti iasa aproximativ 10 borcane de 400 grame de salata de iarna.

Taie gogonelele in sferturi si apoi in feliute de aproximativ 0.5 cm. Taie ardeii fideluta si ceapa solzi

Fierbe otetul cu zaharul, sarea si mirodeniile intr-o oala. Tine oala pe foc in continuare si adauga treptat ceapa, ardeii si gogonelele lasandu-le cate 2 minute, pana isi schimba putin culoarea, dupa care le scoti cu o paleta intr-un lighean.

Atentie, nu se pun toate o data si nici intreaga cantitate din fiecare deoarece nu vor avea loc in oala. Trebuie sa pui jumatate din catitatea de ceapa timp de doua minute, apoi jumatate din gogonele timp de 2 minute, apoi jumatate din ardei timp de 2 minute, si tot asa

Acum ai toate legumele in lighean. Amesteca-le bine si pune-le in borcane. Dupa ce ai umplut fiecare borcan pune cate 2-3 linguri de zeama in care ai fiert legumele, pana cand se acopera. Pune capacele si pune-le in camara pentru iarna.

www.fraiche-bistro.blogspot.com

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iarna cu gogonele si ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

FraicheBistro 1

24.03.2011, 17:32

Dragele mele,

Va astept si pe pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/pages/Fraiche-Bistro/186188271413365
Veti gasi retete foarte bune

nadina73 1

25.03.2011, 21:01

Bine ai venit

artanu 1

24.09.2011, 09:26

Excelenta salata, merge iarna de minune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogonele în saramură