Salata de icre

de Sim0na in Salate, 2 Apr 2012 | 3035 vizualizari

 

Sunt multe variante de salata de icre... asta este varianta noastra, cea care noua ne place foarte tare!

 

INGREDIENTE

  • 3 lingurite icre de crap putin sarate
  • cca 300 - 500 ml ulei floarea soarelui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 ceapa potrivita
  • 1/2 cana apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Se mixeaza icrele pentru a se sparge o parte din bobite (secret invatat de la un mare pescar, tatal prietenei mele). Se adauga putina apa minerala si se continua mixarea. Se adauga in fir subtire ulei... putin cate putin...mixandu-se in continuare... In amestecul de icre se stoarce zeama de la jumatate de lamaie... apoi se continua cu ulei... mixand... Daca compozitia se "intareste" se adauga cateva picaturi de apa minerala.


Separat se da prin razatoarea cu gauri mici ceapa... se scurge ceapa rasa de zeama pe care o lasa, si se pune peste icre. Se adauga si restul de zeama de la lamaie, mixandu-se.


Se da la frigider ptr cateva ore si se mananca cu mare pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

03.04.2012, 21:37

tare imi place

Sim0na 1

03.04.2012, 21:59

Multumesc!!

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:00

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de crap