Salata de icre

de Alina26 in Salate, 4 Dec 2013 | 5092 vizualizari

 

Am facut aceasta salata de icre,ca am avut in frigider la sare....dar si ca mama facea mereu cand eram mici,nu lipsea de pe masa de sarbatori,si nu numai.Erau asa bune,le mancam cu ardei gras...yamy...un deliciu.Cum a fost gata am si topit doua felii de paine cu salata.. :D:D..:))

 

INGREDIENTE

  • 4 lg de icre de caras
  • 10 felii de paine
  • 600ml ulei de floarea-soarelui
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • lapte
  • 1 ceapa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

1.Intr-un bol am pus paine la inmuiat cu lapte.Dupa aceea am stors-o si am pus-o deoparte.

2.Intr-un castron mai inalt am pus icrele(eu am avut icre de la sare)si am inceput sa le bat cu lingura de lemn,punand ulei incet-incet si cate putina zeama de lamaie,pana s-au umflat putin.

3.Apoi am pus cate putina paine stoarsa,continuand sa mixez cu mixerul,de data asta,si punad ulei si zeama de lamaie.Am mixat timp de 1 minut,iar am pus paine si continuand sa mixez cu ulei ....pana am terminat painea.La sfarsit cand am terminat am adaugat ceapa tocata marunt si am mestecat.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Puneti sare doar daca trebuie,icrele mele nu a avut nevoie ca erau de la sare.

2

Puteti inmuia painea si in apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

iry-gabriela 1

04.12.2013, 21:30

tare imi plac

_Alina_ 1

05.12.2013, 10:11

Interesant! Nu stiam varianta cu paine.

Alina26 1

05.12.2013, 18:57

multumesc!!!e foarte buna1!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de icre de crap cu griş