Salata de icre cu ceapa

de Gicuta69 in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 15740 vizualizari

 

INGREDIENTE

150 g icre sarata (le-am avut puse in borcan)

500 ml ulei

2 linguri gris

zeama de la o lamaie

50 ml apa minerala ceapa

250 ml apa pentru fiert grisul

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu ceapa:

Am pus la fiert apa cu grisul, si am amestecat cu telul pana grisul s-a dezlipit de pe marginile cratitei. Am dat deoparte craticioara si am lasat la racit.


Am scos icrele din borcan si le-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Daca sunt prea sarate le puteti trece printr-un jet de apa.


Cand acestea s-au scurs bine, le-am pus intr-un bol impreuna cu grisul fiert si racit si am inceput sa mixez la viteza mica. Am adaugat cate o lingura de ulei si am mixat in continuare. Am inceput sa stropesc cu cate putina apa, continuand sa adaug uleiul incetul cu incetul. O sa obsevam ca pe parcurs se schimba textura si culoarea salatei. Spre sfarsit am adaugam zeama de lamaie. Cand am terminat de incorporat uleiul si zeama de lamaie, am adaugat ceapa tocata marunt, amestecand cu paleta de bucatarie.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

13.05.2015, 08:25

Bune!

kojac64 1

28.10.2015, 20:54

Foarte bune.

aurel61 1

29.10.2015, 17:41


Ce-i asta?Ce cauta grisul in combinatie cu icrele?
Icrele se fac fara gris ci doar cu ulei,lamaie ,ceapa tocata marunt. Icercati sau cum zicea un mare gastronom "cercati si veti vedea"

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salafat el Rehab - Salata libaneza de vinete