Salata de icre de stiuca

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2010 | 15992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 lingurite icre sarate de stiuca
  • 1/2 buc lamaie
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 buc ceapa mica
  • putina apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de stiuca:

Puneti icrele intr-un vas de plastic si cu mixerul amestecati pana cand se leaga. Apoi mixati si incepeti sa turnati ulei putin cate putin, nu foarte des ca sa aiba timp sa se omogenizeze bine. Cand a inceput sa se formeze o pasta albicioasa stoarceti lamaie, avand grija sa nu le acriti prea tare. Continuati cu uleiul. cand devin prea ferme turnati cate putina apa minerala care le albeste si le face mai pufoase.Cand va opriti din turnat ulei puneti ceapa tocata marunt si amestecati usor.


puteti prepara tartine,umple rosii sau ardei si masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.03.2010, 19:39

nadina73 1

30.03.2010, 20:15

arta grozav

lia maria 1

12.04.2010, 09:25

foarte gustoase, icrele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Ceviche Tico de pescado (peste)