Salata de padure (untisor) cu fasole, porumb, ou si ridiche

de burdulea56 in Salate, 3 Mai 2011 | 2787 vizualizari

 

Salata de padure sau untisorul este foarte bogata in minerale.
Se folosesc doar frunzele. Mare atentie: nu se recomanda folosirea frunzelor in timpul infloririi sau mai tarziu, deoarece sunt toxice. Mai multe informatii gasiti AICI
Eu am cumparat salata de la tarani cunoscatori.

 

INGREDIENTE

  • 1 mana salata de padure,
  • 1 ridiche,
  • 1 ou fiert tare,
  • 1 lingura boabe de fasole rosie (din conserva),
  • 1 lingura boabe porumb (din conserva),
  • 1 bucatica de cascaval taiata cubulete,
  • 1 lingura ulei de floarea-soarelui,
  • otet de mere-dupa gust.  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de padure (untisor) cu fasole, porumb, ou si ridiche:

Se rup coditele plantei, se spala bine frunzele. Intr-un bol amestecam frunzele de salatica cu 1 ou fiert tare, curatat si taiat in bucati, 1 lingura de fasole rosie, 1 lingura de porumb, 1 ridiche taiata felii subtiri si cateva cuburi de cascaval. Se adauga ulei si otet de mere dupa gust. Salata are un gust usor amarui ca si salata de gradina. Este gustoasa si aspectoasa.

 

TIPS-URI

1

Fasolea rosie este din conserva, este foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de padure (untisor) cu fasole, porumb, ou si ridiche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

andreea_angelo 1

26.11.2012, 17:35

iami iami cat e de buna,imi place foarte mult

burdulea56 1

06.12.2012, 21:49

Ioana, angela: multumesc.

Panacris 1

21.04.2013, 16:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de surimi