Salata de paste cu valeriana si ciuperci

de Bya Ralu in Salate, 6 Apr 2015 | 1708 vizualizari

 

Un pranz perfect,usor si tare bun!
Denumirea ştiinţifică Valeriana officinalis derivă de la cuvintele latineşti "valere" - a fi sănătos şi puternic şi "officinalis" farmaceutic, ambele cuvinte fac referire la însuşirile terapeutice ale plantei.

 

INGREDIENTE

  • paste(penne)
  • 1 sfecla mica rosie fiarta
  • mix de salata valeriana
  • 2 linguri de ciuperci din conserva
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu valeriana si ciuperci:

Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa fiarba,se adauga si sare si se lasa timpul scris pe punga sau cutie.


Cand sunt gata se scurg de apa,se amesteca cu salata valeriana rupta in bucati mai mici,se uleiul si zeama de lamaie si condimentele,se ameseteca usor.


Se adauga si ciuperciile clatite in apa rece si taiate.


Sfecla fiarta se curata de "coaja"de deasupra(eu o curat) si se taie in cubulete.


Se aranjeaza salata si pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu valeriana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Bya Ralu 1

07.04.2015, 06:22

Micutza Luana 1

08.04.2015, 17:58

ce fain arata :*

Bya Ralu 1

08.04.2015, 19:48

multu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati