Salata de paste cu valeriana si ciuperci

de Bya Ralu in Salate, 6 Apr 2015 | 1790 vizualizari

 

Un pranz perfect,usor si tare bun!
Denumirea ştiinţifică Valeriana officinalis derivă de la cuvintele latineşti "valere" - a fi sănătos şi puternic şi "officinalis" farmaceutic, ambele cuvinte fac referire la însuşirile terapeutice ale plantei.

 

INGREDIENTE

  • paste(penne)
  • 1 sfecla mica rosie fiarta
  • mix de salata valeriana
  • 2 linguri de ciuperci din conserva
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu valeriana si ciuperci:

Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa fiarba,se adauga si sare si se lasa timpul scris pe punga sau cutie.


Cand sunt gata se scurg de apa,se amesteca cu salata valeriana rupta in bucati mai mici,se uleiul si zeama de lamaie si condimentele,se ameseteca usor.


Se adauga si ciuperciile clatite in apa rece si taiate.


Sfecla fiarta se curata de "coaja"de deasupra(eu o curat) si se taie in cubulete.


Se aranjeaza salata si pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu valeriana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Bya Ralu 1

07.04.2015, 06:22

Micutza Luana 1

08.04.2015, 17:58

ce fain arata :*

Bya Ralu 1

08.04.2015, 19:48

multu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tabouleh a la Ruxy ( de post)