Salata de paste cu valeriana si ciuperci

de Bya Ralu in Salate, 6 Apr 2015 | 1544 vizualizari

 

Un pranz perfect,usor si tare bun!
Denumirea ştiinţifică Valeriana officinalis derivă de la cuvintele latineşti "valere" - a fi sănătos şi puternic şi "officinalis" farmaceutic, ambele cuvinte fac referire la însuşirile terapeutice ale plantei.

 

INGREDIENTE

  • paste(penne)
  • 1 sfecla mica rosie fiarta
  • mix de salata valeriana
  • 2 linguri de ciuperci din conserva
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu valeriana si ciuperci:

Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa fiarba,se adauga si sare si se lasa timpul scris pe punga sau cutie.

Cand sunt gata se scurg de apa,se amesteca cu salata valeriana rupta in bucati mai mici,se uleiul si zeama de lamaie si condimentele,se ameseteca usor.

Se adauga si ciuperciile clatite in apa rece si taiate.

Sfecla fiarta se curata de "coaja"de deasupra(eu o curat) si se taie in cubulete.

Se aranjeaza salata si pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu valeriana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Salata de paste cu valeriana si ciuperci-0
Salata de paste cu valeriana si ciuperci-1
Salata de paste cu valeriana si ciuperci-2
Salata de paste cu valeriana si ciuperci-3
Salata de paste cu valeriana si ciuperci-4

COMENTARII (51)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

07.04.2015, 06:22

Micutza Luana

Micutza Luana 1

08.04.2015, 17:58

ce fain arata :*

Bya Ralu

Bya Ralu 1

08.04.2015, 19:48

multu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro