Salata de pepene cu telemea marinata

de -Miti- in Salate, 8 Sep 2011 | 1620 vizualizari

 

Nu sunt buna de food critic, orice as zice nu o sa intelegeti cat de buna e salata pana nu o incercati. Perfecta pentru o zi caniculara. Dupa ce am incercat Salata de capsune cu spanac deja stiam ca o sa-i placa si aceasta combinatie.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr telemea Hochland simpla
  • crengute de oregano verde
  • coaja de portocala rasa
  • piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extra virgin
  • otet balsamic
  • 2 felii de pepene rosu rece
  • frunze de busuioc ptr decor
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pepene cu telemea marinata:

Se taie telemeaua in cubulete si se pune la marinat cu oregano,coaja de portocala rasa marunt,piperul,sarea si uleiul de masline extra virgin.


Se da la frigider peste noapte.


Se taie pepenele rosu in cubulete si se amesteca usor cu telemeaua marinata.


Se adauga otet balsamic si se decoreaza cu frunza de busuioc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pepene cu telemea marinata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

-Miti- 1

09.09.2011, 23:03

kamy,si tu umbli hai-hui...mi-a fost dor de tine

-Miti- 1

09.09.2011, 23:05

bunica,multi mi-au spus ca le evoca amintiri din copilarie cand stateau pe afara cu pepenele si felia de branza in mana si muscau din fiecare

Panacris 1

25.10.2011, 11:18

, daca mai adaugi cateva bucatele de sunca sau muschi file, poti inlocui masa de pranz.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Salata picanta de morcovi