Salata mediteraneana cu calamar

de Rocsi in Salate, 9 Aug 2016 | 5306 vizualizari

 

Este pentru prima data cand la mine in frigider au poposit niste fructe de mare (mai bine zis doar calamar). Ma si gandeam cam ce fete o sa faca ai mei cand desfac eu conserva si le dau sa manance. Surpriza mare, chiar le-a placut! Hai ca am mai trecut un hop si nu pot decat sa ma bucur. 

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde potrivita
  • rosii cherry de 3 tipuri: galbene, lunguiete si rotunde
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • 50 gr ton
  • 70 gr calamari bucati
  • 1 ardei kapia copt
  • 150 gr cas de vaca
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mediteraneana cu calamar:

Spalam salata verde, frunza cu frunza si o uscam bine cu niste servetele de bucatarie. O rupem bucatele potrivite si o punem intr-un bol. Rosiile cherry, le spalam si le taiem in jumatate. Tonul scurs de ulei il rupem bucatele, calamarul il scurgem de ulei si bucatile mai mari le mai taiem. Ardeiul kapia il facem fasii lunguiete, casul il taiem cuburi potrivite. Peste salata din bol, punem toate ingredientele pregatite mai sus, dar si maslinele. Amestecam cat mai usor in salata. Intr-un bolisor punem uleiul de masline, sare, piper si putina zeama de lamaie. Le amestecam sa se omogenizeze, apoi turnam dressing peste salata, dupa gust. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mediteraneana cu calamar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

12.08.2016, 10:25

Melinda, multumesc

Rocsi 1

12.08.2016, 10:26

Meea, multumesc

Rocsi 1

12.08.2016, 10:26

Multumesc Anca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de sparanghel cu ouă de prepeliță