Salata de praz si morcov, cu maioneza

de Sim0na in Salate, 18 Mar 2015 | 5726 vizualizari

 

Inspiratie: http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-praz-cu-maioneza-37128.html
Multumesc Ina!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata praz
  • 2 bucati morcov
  • sare
  • piper
  • maioneza
  • 1 lingurita mustar dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de praz si morcov, cu maioneza:

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am curatat, apoi l-am ras prin razatoarea mica.

Am amestecat prazul cu morcovul stors de zeama, cu maioneza (dintr-un ou), mustarul, sare, piper.

Salata obtinuta am servit-o cu paine proaspata.

Simplu si delicios!!! 

Din cantitatile date ies in jur de 300 g salata, cam un bol potrivit, suficient pentru o familie micuta de 2 persoane.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de praz si morcov, cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sim0na 1

25.03.2015, 10:09

Ina, este reteta ta doar ca eu am pus `nitel mai mult morcov, sau mai bine spus, cantitatile au fost relativ egale de morov cu praz. Te pup

reisnaor_2006 1

26.03.2015, 08:22

adry88 1

28.03.2015, 09:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Salata Italiana