Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata

de Satisfyyourcravings in Salate, 4 Feb 2016 | 2611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata Little Gems
  • 5 tulpini sparanghel
  • 4 ridichi
  • 30 grame branza de capra
  • 10 frunze busuioc proaspat
  • 3 linguri chives tocat
  • 2 linguri ulei din miez de nuca
  • 1 lingura maioneza din iaurt
  • 1/2 lingurita miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita otet
  • sare/piper
  • 1 lingura miez de nuca
  • 1 lingurita fistic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata:

Se prajesc nucile si fisticul intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele.

Cu ajutorul unui mojar se transforma busuiocul si chives intr-o pasta. Se imparte in 2 si o jumatate se amesteca cu branza de capra, care se patreaza apoi la frigider, iar celalata jumatate se amesteca cu otetul, mierea, uleiul din nuci, sare, piper, maioneza, sucul de lamaie si otetul pana se obtine un dressing cremos. 

Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza. Se feliaza ridichiile. Cu ajutorul unui peeler, se taie sparanghelul in panglici lungi. Se amesteca salata cu ridichiile, sparangheul si dressingul. 

Se aseaza pe un platou si se presara cu nucile si fisticul sfaramate si branza de capra aromatizata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

CameliaR 1

04.02.2016, 23:53

Faina salata!

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:24

gustos si sanatos

Rahela Velicu 1

12.02.2016, 10:11

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf