Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata

de Satisfyyourcravings in Salate, 4 Feb 2016 | 1182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata Little Gems
  • 5 tulpini sparanghel
  • 4 ridichi
  • 30 grame branza de capra
  • 10 frunze busuioc proaspat
  • 3 linguri chives tocat
  • 2 linguri ulei din miez de nuca
  • 1 lingura maioneza din iaurt
  • 1/2 lingurita miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita otet
  • sare/piper
  • 1 lingura miez de nuca
  • 1 lingurita fistic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata:

Se prajesc nucile si fisticul intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele.


Cu ajutorul unui mojar se transforma busuiocul si chives intr-o pasta. Se imparte in 2 si o jumatate se amesteca cu branza de capra, care se patreaza apoi la frigider, iar celalata jumatate se amesteca cu otetul, mierea, uleiul din nuci, sare, piper, maioneza, sucul de lamaie si otetul pana se obtine un dressing cremos.


Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza. Se feliaza ridichiile. Cu ajutorul unui peeler, se taie sparanghelul in panglici lungi. Se amesteca salata cu ridichiile, sparangheul si dressingul.


Se aseaza pe un platou si se presara cu nucile si fisticul sfaramate si branza de capra aromatizata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Camelya 1

04.02.2016, 23:53

Faina salata!

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:24

gustos si sanatos

noiinbucatarie 1

12.02.2016, 10:11

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Salata bulgareasca