Salata de pui cu andive

de Corinuta in Salate, 11 Iul 2010 | 4100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 andive
  • 400 g file de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 cepe verzi
  • 50 g alune
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic alb
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu andive:

Se spala andivele, se sterg si se taie.


Se curata legumele si se spala. Ardeiul se taie fasii, iar ceapa inele.


Se spala carnea, se usuca pe un servet si se prajeste in2 linguri de ulei de masline cca.8 minute pe fiecare parte. Se condimenteaza cu sare si piper.


Se amesteca otetul balsamic, sarea, piperul si sucul de lamaie. Se adauga restul de ulei si se amesteca bine.


Se amesteca dressingul cu ingredientele ptr salata. Se taie pieptul de pui felii si se asaza peste salata, iar deasupra se presara alune.


 

TIPS-URI

1

Alunele se pot inlocui cu fulgi de migdale prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu andive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bucataras 1

12.07.2010, 22:56

5 furculition si de la mineeeeeee

Corinuta 1

12.07.2010, 23:12

Multumesc Sefuuuuu'!

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 23:17

5 furculition si de la mineeeeeee
@sefu in engleza te rog ca doar vii de la londra nu de la paris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf (altfel ornata)