Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Salate, 20 Mar 2014 | 3005 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: salata de sezon, retete Salate
Spalam bine legumele si le taiem corespunzator.
Le punem intr-un bol, dupa care asezonam cu sare si piper.
Adaugam otet si ulei dupa gust.
Omogenizam si servim salata proaspata.
Delicioasa goala dar si langa un fel principal.
de RODIMUR 8
de marianascarlat 1
de mihaelar63 9
Florentina_Cristina 1
Rocsi 1
laura_n 1
iti vand un pont! nu mai taia salata, rupe-o! prin taiere, oxideaza!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Adele 5
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de - Andreea - 7
la 18:46
de gaby_duceag 8
pe 25.09 la 17:37
pe 20.09 la 17:35
pe 17.09 la 19:53
pe 17.09 la 19:37
5 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
2 comentarii
3 voturi
- Andreea -
Constelatialeu
Dulciuri cu Georgiana 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ruxx 1
Constelatialeu 9
1481 puncte
Rocsi 9
1376 puncte
MotanLaOale 8
1214 puncte
oanapl 7
1044 puncte
Ina 6
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de Panacris 9
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!