Salata de sfecla rosie

de RuxyRux in Salate, 14 Iun 2013 | 1807 vizualizari

 

Vazuta azi de dimineata la Paprika TV ( Sa ne traiasca!) si executata la masa de pranz. Minunat post de televiziune :), multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de sfecla( micuta) cu tot cu frunze
  • rozmarin verde( doua crengute)
  • sare de mare
  • piper dupa gust
  • otet de Modena
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Pe cat de simpla pe atat de delicioasa!


Se prepara simplu...sfecla se spala, vom lasa coaja asa ca vom face bine aceasta operatiune.


Frunzele le vom separa si le vom toca.


Sfecla se pune in tava se presara cu sare de mare, ungem cu ulei de masline, apoi rozmarin si dam tava la cuptor la 200 de grade pentru 40 sau 50 de minute.


Se scoate de la cuptor cand este coapta si se taie in doua sau in patru sau cum dorim.


Se pun bucatile de sfecla peste frunzele frecate cu putina sare, stropim cu ulei si otet , apoi daca mai dorim presaram si putin piper. Amestecam bine.


E o salata grozava!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Corinuta 1

15.06.2013, 21:04

Ce rapida ai fost Ruxy! Cred ca a fost tare buna!

RuxyRux 1

15.06.2013, 21:09

Rapida...pentru ca mi-a facut pofta ) te pup cu drag scumpo

RuxyRux 1

15.06.2013, 21:09

ValClaudia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie-aperitiv