Salata de sfecla rosie cu hrean

de Oana in Salate, 27 Apr 2009 | 4979 vizualizari

 

Stiati ca sfecla rosie ajuta la detoxifierea ficatului? Ea contine potasiu si acid folic (B9) si ajuta la reglarea tensiunii arteriale si ofera protectie cardica.
Va prezit o delicioasa salata de sfecla rosie cu hrean.

 

INGREDIENTE

  • o sfecla mare
  • o radacina de hrean
  • 2 linnguri cu otet
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu hrean:

Am avut o sfecla mai mare, am curatat-o de coaja, am spalat-o si am taiat-o in patru. Am pus-o apoi la fiert in apa rece si cand a intrat furculita usor in ea am scos-o si am lasat-o la racit.

Apoi am taiat-o bastonase cu un cutit ondulat (cel de taiat cascaval ).

Am avut o radacina mai mare de hrean si am folosit cam 1/4 din ea. Hreanul ras l-am pus peste sfecla, am adaugat 2 linguri cu ulei d emasline, 2 linguri cu otet si sare dupa gust.

Intre timp, in tigaia de teflon sfaraiau frumos niste pulpe dezosate de pui, pe care le-am condimentat cu praf de usturoi, boia dulce, sare si piper.

Arata imbietor, nu?

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
SALATA CU BROCCOLI SI SUNCA DE CURCAN