Salata de sfecla rosie cu hrean

de babi5 in Muraturi, 1 Oct 2014 | 4383 vizualizari

 

Ne place tare mult de asta data am suplimentat hreanul, fiindca slava Domnului este din belsug.

 

INGREDIENTE

  • 10 kg sfecla rosie
  • 15 radacini hrean(marimi diferite)
  • 1l.otet 9 grade
  • 3 linguri sare
  • 200 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu hrean:

Sfecla se spala bine apoi se pune intr-o oala suficient de mare, se acopera cu apa si se lasa la fiert la foc mic cca. 3 ore.


Intre timp cit sfecla fierbe pregatim borcanele le spalam si le uscam in cuptor 10 min.


Apoi spalam radacinile de hrean , le curatam si le dam prin razatoatea mica.Otetul il amestecam cu zaharul si sarea pina se topeste.


Cind sfecla este bine fiarta o strecuram de apa o lasam putin sa se raceasca, o curatam si o dam prin razatoarea mare , apoi punem hreanul si otetul cu zaharul si sarea si amestecam bine , lasam 2 ore sa stea asa amestecind din cind in cind , apoi punem in borcane si sigilam ,dupa care isi urmeaza cursul firesc camara


Sa va fie de folos.!

 

TIPS-URI

1

Nu am folosit nici un fel de conservant fiindca am folosit din abundenta natural de la Mama Natura

2

Apa nu se adauga findca este suficient otetul si mai lasa si sfecla lichid.

3

Am obtinut 12 borcane de 850 ml. 6 de 450 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (24)

babi5 1

02.10.2014, 15:38

_Ansrwwa_„Rocsi multimesc

RuxyRux 1

08.10.2014, 20:49

Splendid!!!

babi5 1

08.10.2014, 21:18

Rux te pupa Mala cu mare drag si- ti multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie