Salata de sfecla rosie

de Angelina_Elena in Conserve, 1 Oct 2013 | 1989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 radacina de hrean
  • 2 foi de dafin
  • 200 g zahar
  • 200 ml otet
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Putem sa fierbem sfecla sau sa o coacem in cuptor.


De data asta noi am ales a 2-a varianta, am copt sfecla.


Spalam sfecla, dar nu o curatam. O punem intr-o tava si o dam la cuptorul preincalzit.


O lasam sa se coaca bine, pana cand furculita intra usor in ea.


O curatam de coaja si o taiem feliute.


Intr-o oala punem apa, otetul, sarea, foile de dafin, piperul si lasam sa dea in clocot apoi oprim si lasam sa se raceasca.


Curatam hreanul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


Intr-un castron amestecam hreanul cu sfecla si lichidul rece.


Punem salata in borcanele sterilizate, presand-o cu dosul linguri, pentru a elimina aerul, apoi le inchidem ermetic si le depozitam la racoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

01.10.2013, 19:35

Lia

Angelina_Elena 1

01.10.2013, 19:35

Lavi

Rocsi 1

01.10.2013, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sfecla rosie cu hrean pt.iarna