Salata de sfecla rosie si peste marinat

de rodica_m in Salate, 7 Oct 2011 | 11018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle medii
  • 2 morcovi
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 300 gr peste marinat
  • 150 gr maioneza
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie si peste marinat:

Sfeclele, morcovii si cartofii se spala si se pun intregi la fiert. Dupa ce au fiert scoatem legumele din apa si le lasam sa se raceasca complet.


Ceapa se taie fin. Pestele deasemenea se taie marunt iar in caz ca are oscioare mici le putem indeparta.


Dupa ce s-au racit legumele le curatam de coaja.


Si incepem sa aranjam straturile de legume in felul urmator: primul stat va fi de cartofi pe care ii dam prin razatoarea mare si presaram putina sare (Puteti rade cartofii direct in bolul de servit sau daca doriti ii puteti rade in alta farfurie).


Dupa stratul de cartofi punem pestele taiat. Apoi urmeaza ceapa.


Dupa stratul de ceapa urmeaza stratul morcov ras, din nou putina sare.


Si ultimul strat va fi cel de sfecla rosie rasa si ea prin razatoarea mare. Peste sfecla rosie punem maioneza care se va colora frumos.


Pofta buna!!!


 

TIPS-URI

1

Reteta originala contine si mar ras, puteti pune un stat de mar dupa stratul de morcov daca va place. Eu m-am multumit doar cu bolul in forma de mar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si peste marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 17:13

arata supeeeeeer

VERONICA2607 1

23.02.2012, 21:24

e salata suba nu-i asa?

rodica_m 1

25.02.2012, 14:03

daa..asa este..se numeste suba.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie