Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Scurgem bine uleiul din conservele de ton. Pregatim maioneza din cartofi si mustar.
Fierbem 200 ml apa cu putina sare, apoi adaugam 2 linguri cu gris si mestecam pana se ingroasa si obtinem o consistenta ca de mamaliga . Dam deoparte si lasam sa se raceasca bine.
Curatam o ceapa si o tocam marunt, apoi o amestecam cu tonul bine stors de ulei. Amestecam totul cu maioneza de cartofi , grisul racit si patrunjel verde tocat. Potrivim de piper, sare si dam pasta la frigider pentru cca. 30 minute.
Daca doriti, puteti adauda si 2-3 castraveti in otet, tocati si scursi bine de zeama, ca la varianta de baza .
Servim pe felii de paine putin prajita .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult