Salata de vinete albe cu maioneza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2015 | 948 vizualizari

 

Preferatele mele, sunt mai bune decat vinetele normale :)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg vinete albe
  • 1 ceapa rosie de apa
  • 4-5 linguri de maioneza facuta in casa
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete albe cu maioneza:

Vinetele se coc pe gratar sau le puteti face si in cuptor sau pe aragaz pe plita.


Se curata bine de coaja cat inca sunt calde si se lasa intr-o strecuratoare la scurs.


Se toaca bine fiecare vanata sau se pot face cu blenderul dar devin pasta si se pun intr-o craticioara, la sfarsit daca si-au mai lasat zeama se scurge.


Ceapa se curata si se toaca marunt, se amesteca cu vinetele tocate.


Se pregateste maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud si ulei.


Se condimenteaza, se pune maioneza si se serveste cu paine prajita.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu salata de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete albe cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

02.09.2015, 23:07

Bya Ralu 1

02.09.2015, 23:38

mihaelar63 1

07.09.2015, 07:59

Asa este ai dreptate Mi-am amintit ca si eu am doua pe balcon . Merg sa le ,, execut '' )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din sunca cu cascaval