O reteta simpla si delicioasa...
Se coc vinetele si ardeii apoi se lasa putin sa se raceasca dupa care se curata. Dupa ce sunt curatate, vinetele se toaca marunt-marunt iar ardeii se taie cubulete mici.
Se curata ceapa si se toaca si ea marunt.
Se face separat o maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingurita de mustar si ulei.
Se amesteca intr-un bol vinetele, ardeii si ceapa tocata cu maioneza si se potriveste de sare si piper dupa gust.
Pofta buna !
1
daca se doreste salata mai acrisoara, se poate adauga putina zeama de lamaie.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro