Salata de vinete cu dovlecel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2011 | 5062 vizualizari

 

O salata foarte buna si fina

 

INGREDIENTE

  • piper
  • sare
  • 2-3 linguri maioneza
  • 1 ceapa
  • 3 dovlecei
  • 2 vinete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu dovlecel:

Se prajesc vinetele pe plita ,se curata se lasa la scurs,se toaca. Dovlecelul se curata de coaja, se taie bucatele si se fierbe 10 minute cel mult in apa cu sare sau la aburi,se lasa sa se scurga si se toaca marunt.

Ceapa se curata si se toaca marunt..

Se amesteca vinetele tocate cu dovlecelul ,ceapa tocata si maioneza, se condimeteaza cu sare si piper. Se serveste pe paine

Se decoreaza dupa bunul plac,eu am pus albinute

PS:Este o salata tare buna si fina,merge si in zilele de post fara maioneza,doar cu putin  ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

diaconta 1

15.01.2011, 21:10

as manca vinete zilnic,dar in combinatia asta n-am incercat

raluca85 1

15.10.2011, 15:18

La felul in care arata nu pot decat sa te felicit! Bravo!

nadina73 1

16.10.2011, 23:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si vinete pane