Salata de vinete cu maioneza

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 5094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg vinete
  • 1 ceapa alba
  • ulei
  • sare
  • 1 lingura maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu maioneza:

Vinetele se coc pe flacara aragazului sau la gratar.Cand s-au copt bine pe toate partile,le punem intr-un vas cu apa.

Le curatam si le punem pe un tocator putin in panta,astfel se va scurge apa .

Le tocam cu un tocator de lemn,le amestecam cu ceapa tocata cat mai fin ,ulei de floarea soarelui si sare dupa gust.

Adaugam maioneza si amestecam .

Se pastreaza la frigider pana in momentul servrii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Lavinia 1

07.04.2014, 12:02

mor de pofta

Florentina_Cristina 1

07.04.2014, 14:47

foarte buna

simonacallas 1

07.04.2014, 18:04

Exact asa fac si eu salata de vinete, n-o mananc altfel decat cu maioneza Atata ca prefer sa curat vinetele imediat, nu le pun in apa. Brava pentru reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu maioneza