Salata din boabe de soia si leurda

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Apr 2014 | 4131 vizualizari

 

sau un alt fel de icre false

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. boabe uscate de soia (sau o conserva de boabe de soia)
  • coditele de la 1 legatura de leurda
  • sare, piper dupa gust
  • 50 ml ulei
  • un praf de chili uscat
  • marar verde (uscat)

  //

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din boabe de soia si leurda:

Am sa trec ca si timp de preparare 15 minute pentru varianta in care doriti sa folositi conserva de soia care are boabele prefierte.


Eu am folosit insa boabe uscate, pe care le-am tinut de seara pana dimineata la hidratat in apa.


Le-am framantat asa hidratate intre palme sa scap de coji, apoi le-am pus la fiert in apa cu sare cca 1 ora.


Am aruncat apa de pe boabe, am pus alta apa si le-am mai fiert 1 ora.


Apoi am scurs boabele, le-am pus in robot impreuna cu coditele unei legaturi de leurda, sare, piper, marar uscat si pudra de chili (dupa gust).


Am amestecat ingredientele timp de cateva secunde,apoi am adaugat uleiul.


Am mai amestecat alte cateva secunde si iata salata mea de icre false!


Inainte de servire am tinut salata aprox, 1 ora la frigider in recipient inchis, apoi am servit cu paine prajita, frunze de leurda si rondele de praz.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din boabe de soia si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

07.04.2014, 18:10

Lia, esti o draguta, nu e nimic deosebit la reteta asta ... Coditele pentru ca sunt mai deschise la culoare si nu schimba mult nuanta pastei din boabe de soia zdrobite

Lia_ 1

08.04.2014, 14:51

mi-am amintit sa vin sa citesc raspunsul multumesc

babi5 1

27.10.2014, 16:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu vinete