Salata "Floarea Soarelui"

de Lena in Salate, 7 Sep 2009 | 15022 vizualizari

 

Atat de frumoasa si gustoasa salata incat nu am putut sa nu v-o spun si voua :)

 

INGREDIENTE

  • porumb       - 400g
  • piept de pui - 300g
  • oua             - 3 buc
  • ciuperci marinate - 200g
  • morcovi       - 3 buc
  • ceapa          - 1 buc
  • chps-uri la cutie(gen Pringles) - 1 cutie
  • maioneza     - 400 ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata "Floarea Soarelui":

1. Pieptul de pui se taie cubulete, se caleste in putin ulei pana se rumeneste usor, aproximativ 15 min.


2. In acelasi timp puneti la fiert morcovii, cand sunt gata le curatati si lasati sa se racoreasca putin.


3. Fierbeti ouale, le racoriti si curatati de coaja.


4. Ceapa o taiati marunt si opariti cu apa fiarta 10 min.


5. Ciupercile se taie marunt.


6. Incepem sa montam salata - primul strat se pune carnea si se unge cu maioneza.


7. Morcovul se rade prin razatoarea marunta, se distribuie uniform pe toata suprafata si se unge cu maioneza.


8. Urmeaza ciupercile si ceapa scursa bine de apa. Ungeti cu maioneza.


9. Apoi puneti ouale date prin razatoare marunta, distribuiti uniform si ungeti bine cu maioneza.


10. Porumbul il scurgeti bine si distribuiti uniform peste salata.


11. Inainte de a pune salata pe masa, la servire, aranjati chips-urile de imprejurul salatei si presarati verdeata pe margini. Daca puneti chips-urile mai inainte, se vor inmuia si nu va fi atat de frumos.


In loc de porumb puteti pune jumatati de masline fara samburi, va fi tot frumos.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Floarea Soarelui"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ionix 1

25.09.2009, 07:48

de mare senzatie... super super

fluturas 1

01.11.2009, 23:20

arata foarte bine,o incerc si eu cu siguranta!

fluturas 1

24.12.2009, 12:20

si pe asta o fac pentru masa de Craciun!
am emotii,sper sa reusesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de hering