Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este o salata pe care nu am facut-o de ceva timp; saptamana trecuta am fost acasa si am schimbat cu mama niste idei culinare asa ca mi-a adus aminte de aceasta reteta care este o nebunie cu conditia sa va placa pestele;)
Se pun la fiert cartofii morcovul si ouale. Sprotul se taie cubulete mici. Cand s-au racit legumele se dau prin razatoarea mare iar albusul se toaca marunt. Pe un platou se aseaza in staruri:
1. sprotul
2. 1/2 cartofi
3. 1/2 morcovi
4. 1/2 albus
5. 1/2 maioneza
6. 1/2 galbenus faramitat.
Dupa care se repeta straturile in afara de albus si galbenus. Deasupra maionezei se pune albusul si dupa ceea galbenusul.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult